Investitii

Investitiile in domeniul imobiliar sunt o varianta foarte buna de plasare a capitalului, oferind un randament superior dobanzilor bancare si un risc mai mic decat investitiile pe burse. Pe sectorul rezidential, randamentele pornesc de la 5-6%, dar pot ajunge si la 8-9% in cazul apartamentelor achizitionate in faza de proiect.

Construit cu responsabilitate fata de mediu, proiectul Nordis Residence – Grant Home este amplasat intr-o zona rezidentiala in care piata imobiliara este in plina ascensiune, langa noul pol de business, Polithenica – Grozavesti.

Cartierul este unul linistit si sigur, deservit de mijloace de transport in comun, astfel, achizitia unui apartament in ansamblul Nordis Residence – Grant Home este o investitie imobiliara profitabila, care va poate oferi un randament de peste 7% pe an.

Cele 24 de apartamente care alcatuiesc imobilul au cate 2 camere, cu suprafete cuprinse intre 58 mp si 76 mp, avand alocate locuri de parcare in subsolul imobilului.

Datorita compartimentarii inteligente a spatiului interior, a locatiei, dar si a beneficiilor oferite ( sauna si sala de fitness ) puteti obtine o chirie medie lunara de peste 350 Euro.

Toate informatiile / schitele prezentate in site au exclusiv scop de prezentare, fara a crea obligatii sau raspunderi legale sau contractuale in sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a caror relatie juridica va fi guvernata exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris incheiat in mod valabil intre parti.