Despre NORDIS

Nordis a pornit cu un om, o dorinta si un business angel. Omul lucra deja de 7 ani in domeniul imobiliar. Dorinta era sa aiba propria companie. Business angel a fost un client care a avut incredere in fondatorul companiei Nordis si in succesul ei.

Astazi, Nordis este o echipa de oameni pasionati si o companie imobiliara de top, in care mii de clienti au avut si au incredere si carora le-am oferit valoare adaugata prin serviciile noastre.

Sunt 9 ani de cand lucram, cu seriozitate dar si multa placere, in acest domeniu, ocupandu-ne in special de zona de Centru si Nord a Bucurestiului.

Am ajutat nenumarati clienti sa-si gaseasca sediul potrivit sau casa visata. Am fost alaturi de expati in temerara experienta de a-si muta viata in alta tara. Am administrat proprietati si imobile rezidentiale sau de birouri. Am lucrat alaturi de dezvoltatori ca si consultant, manager de proiect, agent exclusiv de vanzari. Si astazi facem toate aceste lucruri, mai mult si mai bine prin prisma experientei si cunostintelor acumulate in timp. Am intalnit mii de clienti si am intrat in mii de proprietati. Am identificat nevoile celor care vin la noi pentru consultanta, am aflat ce le place si de ce. Dar si ce nu trebuie facut, si de ce.

Va invitam sa rasfoiti cateva dintre proiectele finalizate de noi in ultimii ani.

Nordis Premium Properties
Rent Apartament Bucharest
Apartamente Herastrau
Administrare de imobile

PORTOFOLIU

Nordis Residence - Herastrau Park
Nordis Residence este un proiect rezidential Premium, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului. Cele 23 de apartamente care alcatuiesc imobilul au cate 2, 3 sau 4 camere, avand alocate locuri de parcare in garajul subteran al cladirii. Proiectul a fost vandut in intregime. Acesta este primul proiect Nordis in calitate de dezvoltator.
High Residence - Soseaua Nordului
High Residence este un proiect unic, spatios, exclusivist, finalizat in 2016. Format din 34 de apartamente de lux, ansamblul este situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, Finisajele si dotarile sale apartin clasei premium, imobilul avand, de asemenea,atributele unei cladiri verzi.
Nordis a fost Manager de Proiect si este Agent de Vanzari Exclusiv pentru acest proiect.
Ansamblul este vandut in proportie de peste 80%.
Nordis Residence - Privighetorilor
Nordis Residence - Privighetorilor este un proiect cu 20 de apartamente de 2, 3 si 4 camere situata in zona Baneasa - Iancu Nicolae. Proiectul se afla in faza de constructie, avand termen de finalizare sept 2017.
Pentru acest proiect, Nordis a oferit consultanta pentru achizitia terenului si proiectarea apartamentelor.
In acest moment ne ocupam de managementul proiectului si vanzari.
Nordis Residence - Baneasa - Sisesti
Nordis Residence - Sisesti este un proiect rezidential situat in zona de nord a Bucurestiului. Ansamblul va avea 68 de apartamente cu 3 si 4 camere.
Nordis s-a ocupat de identificarea oportunitatii de investitie si achizitia terenului. Proiectul se afla in faza de obtinere a autorizatiei de construire.
Nordis este agent exclusiv de vanzari al proiectului.
Park Residence 5 - Baneasa
Finalizat in 2015, Park Residence 5 este un ansamblu elegant, cu 160 de apartamente, situat in zona Baneasa - Piata Presei Libere. Situat in mijlocul naturii, pe malul lacului Baneasa, compexul ofera o serie de facilitati locuitorilor sai: piscina interioara, sala de fitness, sauna, hamam.
Nordis este Consultant si Agent Exclusiv de Vanzari pentru acest proiect.
Park Residences 5 este vandut in proportie de peste 85%.
Park Residences 4 - Herastrau
Localizat in eleganta zona Herastrau – Soseaua Nordului, Park Residences 4 este un proiect finalizat in 2013, fiind compus din 24 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere.
Cu o arhitectura moderna, finisaje si dotari din clasa premium, ansamblul Park Residences 5 s-a bucurat de un real succes, fiind vandut in totalitate de catre Nordis.
Pentru acest proiect, am oferit consultanta imobiliara inca din faza de proiect a ansamblului, Nordis fiind agent de vanzari exclusiv.